Nytt i webshopen: Time for a change – the Enicar book

Eqotime har glädjen att i vår webshop nu kunna erbjuda Martijn van der Ven’s omfattande praktverk om tillverkaren Enicar! Oavsett om du älskar vintageklockor i allmänhet eller armbandsur från den gamla anrika tillverkare Enicar i synnerhet så är det här boken för dig. Ett måste för klockälskaren!

Enicar – time for a change innehåller inte bara den kompletta historien om Enicar utan går på djupet runt märket med bland annat en nyfunnen intervju med Enicar-grundaren Ariste Racine från 1954, fabriksbesök och historien runt tillverkningen, djupgående genomgång av de viktigaste urverkskalibrarna, en genomgång av Enicars koppling till motorsporten och en unik intervju med Sterling Moss.
Allt är rikt illustrerat med fantastiska ilustrationer från gamla annonser och broschyrer. I boken hittar vi också en mängd nytagna bilder av bland annat Verse Beldwaaren och Marteen Coolen.Bokens omfattande och rikt illustrerade 250 sidor är vackert inbundna i hård pärm i formatet 25×25 cm. En fantastisk bok och ett måste för klockentusiasten. Just nu erbjuder vi den till introduktionspris vår webshop!