Mediehuset Eqotime Group AB driver websajten eqotime.com, magasinet Out of Time Magazine samt podcasten Urbildningsradion. Våra medier drivs kommersiellt och vi jobbar med olika typer av annonsering och redaktionell placering. Även om vi driver en kommersiell verksamhet så värdesätter vi vårt redaktionella oberoende. För att vara transparenta mot både våra annonsörer och våra läsare arbetar vi därför enligt följande redaktionella policy för våra medier:

Eqotime.com: innehåll som finansieras av en samarbetspartner eller annonsör är märkta med taggen ”Sponsrat”. Utöver detta finns det på sajten reklambanners med länkning till våra annonsörer. Övrigt innehåll är producerat och valt utifrån redaktionella principer baserade på nyhets- och/eller underhållningsvärde.

Urbildningsradion: vi jobbar här med avsnittssponsorer som har en jingel eller annan presentation i avsnittet. En jingel eller en presentation har ingen påverkan på övrigt innehåll. Ibland arbetar vi också med helsponsrade avsnitt. I dessa fall presenteras avsnittet i samarbete med partnern. I helsponsrade avsnitt kan innehållet ha arbetats fram tillsammans med partnern. Övrigt innehåll, även där det finns en avsnittssponsor, är producerat och valt utifrån redaktionella principer baserade på nyhets- och/eller underhållningsvärde.

Out of Time Magazine: i vårt magasin arbetar vi med annonsörer som annonserar på helsidor eller uppslag. Övrigt innehåll är producerat och valt utifrån redaktionella principer baserade på nyhets- och/eller underhållningsvärde.