Out Of Time Magazine

Out of Time Magazine är Sveriges färskaste oberoende magasin om armbandsur och allt som hör till. I magasinet vill vi ge läsaren nyheter och berättelser om armbandsur och människorna som bär, tillverkar och är besatta av dem. I magasinet hittar du de där berättelserna och bilderna som ligger bortom mittfåran. I magasinet låter vi de mest initierade och passionerade skribenterna och fotograferna ge dig som läsare en både djupare och bredare bild av armbandsuren och människorna bakom dem.

Urbildningsradion

Varje vecka sätter vi oss i studion tillsammans med en spännande gäst och ett nytt ämne att fördjupa sig i. Högt som lågt, allt som rör klockor riskerar att dyker upp i Urbildningsradion.

FAQ

Hur ofta släpps magasinet?

Magasinet släpps tre gånger per år.

Var tecknar jag prenumeration?

I vår webshop eller hos någon av våra utvalda återförsäljare online.

Kan jag köpa lösnummer?

Ja, antingen i vår webshop eller hos något av våra återförsäljare.

vad kostar frakt?

Frakt ingår o priserna som anges i vår webshop.

När får jag mitt första nummer?

Inom en till två veckor efter tecknad prenumeration eller köp av lösnummer.

Fortlöper eller avslutas min prenumeration automatiskt?

Du måste själva förlänga din prenumeration. Vi påminner dock iom. sista numret.

Redaktionen

Ledningen

Carl Nyberg

Carl är det organisatoriska kittet och business controllern. I praktiken innebär det att det är han som säger nej när alla andra på redaktionen tycker att det är världens bästa idé att köpa en Schweizisk alpby flytta hela EqoTime dit. Fast han förstår tänket eftersom han också älskar klockor.  

Erik Winberg

Det är till Erik ni hör av er om ni har önskemål om innehåll, förslag, synpunkter eller kanske själva vill skriva och fotografera för någon av våra publikationer. 

Albin Johansson

Albin är medgrundare samt försäljningsansvarig på EgoTime. Han är också inbiten klocknörd och skriver regelbundet för både web och tryck. Då och då dyker han också upp i Urbildningsradion. Det är Albin ni kontaktar om ni vill annonsera hos oss eller samarbeta med oss kommersiellt.

Jesper Hansson

Jesper är medgrundare, CTO och webchef på EqoTime. Han är också regelbunden skribent och idéspruta. Att Jesper är lite av en lifestyle-konnässör och klocknörd behöver vi nog inte ens påpeka. Det är till Jesper ni vänder er om ni har tekniska funderingar kring vår sajt.

Redaktionen

Britta Rossander

Britta är en av sveriges bästa klockjournalister. Med sin erfarenhet och kunskap om branschen så kan man säga att hon känner nästan ALLA. Hon tröttnar inte heller på klockor och bangar aldrig för en reportageresa till Schweiz. 

Mia Littström

Mia är klock- och motorjournalist. Vi tror att hon kan allt om bilar och nästan lika mycket om armbandsur. Hon är också en sjuhelsikes fotograf! 

Gunnar Dubbe

Gunnar är Oysterquartzfanatikern som skriver om det mesta som är klockrelaterat. Men han är också skolad cineast och kan mer om James Bond än vad någon trodde var möjligt. Han hävdar också att Timothy Dalton är den bäste Bond-skådisen.

Ola Jacobssen

Ola är pryltokig fotograf och journalist med en fallenhet för produkttester i bästa Sverker Olofsson-stil. Fast Ola tar alltid bättre bilder och framförallt testar han roligare prylar.  

Out Of Time Magazine

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout.