Välgörenhetsauktion från Breitling på Klockkvaliten hos Kaplans


På Kaplans kommande auktion Klockkvaliten i november har tillverkaren Breitling valt att auktionera ut en enastående och unik klocka. Intäkterna från försäljningen kommer att skänkas till Operakällaren Foundation. Och pengarna kommer att gå till att ge fler människor i Östafrika tillgång till rent vatten. Auktionen gäller auktionsnummer 119 som är en nytillverkad Breitling AVI Ref. 765 1953 re-edition.

–  Vi känner oss extra hedrade att Breitling har valt att auktionera ut denna klocka på Klockkvaliten på Kaplans. Det känns väldigt bra för oss som auktionshus att kunna bidra och hjälpa till med ett sådant angenämt uppdrag, säger Georgios Batselas chef för Kaplans Klockvärdering.Breitling AVI Ref. 765 1953 re-edition är limiterad och utvald inom Breitlings årliga strategi att relansera 1–2 modeller från tidigare kollektioner. Syftet med nytillverkningen är också för att hylla den tidigare originalmodellen från år 1953 som kommit att kallas för ”Co-Pilot”.

Intäkterna kommer gå oavkortat till Operakällaren Foundation’s samarbetsorganisation WaterAid. Ett mycket bra initiativ tycker vi på Eqotime!