Eqotime Podcast: Köp, byt och sälj klockor med Montro

Text: Albin Johansson


Att köpa och sälja klockor är i många fall enklare sagt än gjort, i synnerhet när det börjar komma upp i lite högre prisnivåer. På en marknad där allt fler vill flytta om i klocksamlingen så jobbar företaget Montro med att göra det enklare för den som vill köpa, byta och sälja klockor smidigt och säkert.

I ett samarbete med Montro tar vi ett samtal med Evan Davies som är deras försäljningschef i Norden. Evan har en gedigen bakgrund inom klockbranschen och gick från butikssäljare hos Stjärnurmakarna, till att vara urmakare för IWC i Tyskland och Cartier i Amsterdam för att axla rollen som försäljningschef i Norden för Montro.

Vi bjöd in honom för ett samtal i Eqotime Podcast om klockbranschen, Evans bakgrund och varför de fyller en lucka i marknaden för handel med klockor online.

Eqotime Podcast finns tillgängligt i alla spelare


Kort om Montro

Montro erbjuder tre tjänster för privatpersoner

  • Försäljning av klockor
  • Inköp av klockor
  • Inbyten av klockor

Om du vill köpa, byta eller sälja dina klockor hjälper de dig med detta. Med försäkrade frakter, säkra transaktioner och direkt kontakt med deras team så kan du enkelt möblera om i din klocksamling hemifrån eller där det passar dig.

Montro.com
För återförsäljare och handlare

Om du driver ett företag som säljer klockor har du möjlighet att ansluta din butik till Montros plattform. På detta sätt når du potentiella kunder över hela världen, och får hjälp med försäljning från intresserad kund, till levererad klocka.


Två exempel på klockor till försäljning just nu på Montro.comRolex GMT-Master II 126710TVNR och Patek Philippe Nautilus 5712R


Eqotime ser fram emot att se företaget växa i Sverige och kunna erbjuda allt fler kunder och återförsäljare att köpa och sälja klockor.

Läs mer på Montro.com , eller kontakta Evan Davies på evan@montro.com