IWC lanserar ”Time well shared”


Mitt i den allvarliga pandemikrisen lanserar tillverkaren IWC det globala initiativet ”TIME WELL SHARED”. Genom detta initiativ kommer IWC-anställda, varumärkesambassadörer och partners att dela sin tid, kunskap, erfarenhet och passion genom digitala kanaler.  

”TIME WELL SHARED” omfattar online föreläsningar, tal och webinars som IWC kommer att publicera på digitala kanaler under de kommande veckorna. Målet är att inspirera människor till att få ut det mesta av sin tid, och att underhålla och stödja dem genom att hålla alla uppdaterade och engagerade.

Initiativet kommer bland annat att innehålla bidrag från IWC-ambassadörer som Tom Brady, Fabian Cancellara, David Coulthard och Maro Engel och partners som Mercedes-AMG Petronas Formel 1, Tottenham Hotspur och Orlebar Brown. Närmare hemma kommer David Seyffer, intendent för IWC-museet, att berätta mer om IWC:s historia, och tidigare marknad- och säljchefen, Hannes Pantli, har lovat att avslöja några aldrig tidigare berättade IWC-historier.I dessa extraordinära tider vill vi nå ut till människor med ett budskap om solidaritet, hopp och positivitet. Genom vårt spontana initiativ vill vi erbjuda ett nytt sätt att hålla kontakten med IWC-familjen. Vi strävar efter att uppmuntra och inspirera alla att utnyttja tiden, att vara där för varandra och att utvecklas och bli starkare, säger Christoph Grainger-Herr, VD för IWC Schaffhausen.

Allt digitalt innehåll kommer åtföljas av en knapp där man kan göra frivilliga donationer och där IWC kommer göra den första donationen. Med de insamlade medlen kommer IWC att stödja Save the Children (Rädda Barnen).


Ett bra mycket bra initiativ tycker vi på Eqotime och dessutom ett lysande exempel på hur mycket av det vi tidigare gjorde IRL kan flytta in i de digitala miljöerna. Ett bra exempel på anpassning till de minskande aktiviteterna IRL på grund av pandemin. Men också något som vi på Eqotime vi tror kommer att bli allt vanligare i framtiden. Både tack vare ökade möjligheter genom den tekniska utvecklingen såväl som ökande krav på innehåll och närvaro online. En marknadsutveckling vi tror att fler tillverkare kommer att anpassa sig till och omfamna.


Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0