Hublot i samarbete med DJ Snake


En av världens just nu mest streamade artister är DJ Snake. Schweiziska Hublot ligger självklart i framkant och släpper en modell i samarbete med den franske superstjärnan. Resultatet i form av Hublot Big Bang DJ Snake är en klubbdoftande skapalse limiterad till 100 exemplar. Eqotime tycker att den är riktigt ball och har tagit en titt.

Hublot Big Bang DJ Snake är en färgglad skapelse om 45 mm i titan. Ytorna har behandlats för att återge olika färger och klockan går i skönt lila och blå nyanser och behandlingen gör att klockan ser ut att skifta färg i olika ljus. Urtavlan har en självlysande karta och fuméeffekter. Helheten är enligt oss riktigt cool och inuti huserar Hublot’s kronografverk HUB1242 med flybackfunktion.



Klockan är limiterad till 100 ex och vi ska inte på något sätt låta påskina att den är billig. Men, med ett listpris på ca 250 000 SEK så vågar vi nog sticka ut hakan och säga att visst den är dyr, men den är sammanhanget inte idiotdyr. Och framförallt tycker vi att den är riktigt häftig och dessutom en perfekt fredagslansering.