Våren är här, dags för lite rosa drömmar

När landet och alla sociala medier börjar färgas rosa av blommande körsbärsträd vet man att rosésäsongen dragit igång! Eqotime har plockat upp ett par flaskor rosé från Gosset och Minuty ur vinkällaren.


Den perfekta champagnen att sjunga in våren mer kommer från anrika champagnehuset Gosset, som gjort vin i mer än fyra århundraden och exporterade vin till Storbritannien redan på 1500-talet. Frukten kommer nästan enbart från premier cru- och grand cru-vingårdar och till skillnad från de flesta champagneproducenter så undviker man malolaktisk jäsning för att behålla fräschören från frukten och renheten i smaken. Roséchampagnen är lätt och läcker och passar perfekt en skir försommarkväll.
Gosset Grand Rosé Brut, nr 7405, 529 kr/750 ml


Gosset Grand Rosé Brut, nr 7405, 529 kr/750 ml

Minuty Rosé Limited Edition 2020, nr 72115, 149 kr/750 ml

Föredrar man stilla rosévin i provençalsk stil är familjeägda Minuty Rosé Limited Edition klockrent, inte minst för att sommarens flaska varje år får en ny, läcker design. I år har franska konstnärinnan Madi prytt flaskan med subtila färger och organiska mönster, en design som är något lugnare än den vanliga partystilen men som familjen Matton önskade då det senaste året varit annorlunda och omskakande i hela världen.
Minuty Rosé Limited Edition 2020, nr 72115, 149 kr/750 mlShopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0