Tävlingsvinnare korad! Grattis @staberyd !

I avsnittet av Urbildningsradion med Sthlm-Nicklas utlyste vi en tävling där deltagaren skulle dela med sig av sitt bästa klockminne. Den lycklige vinnaren skopar hem en vansinnigt cool klocka från Mr Jones-watches. Priset i form av modellen The Promise of happiness från Mr Jones Watches är donerat av Sthlm-Nicklas. Juryn bestående av Sthlm-Nicklas och Denke har sammanträtt och utsett en vinnare!Vinnaren är lyssnaren @staberyd som på instagram delade följande historia:


Mitt bästa klockminne ( förutom när jag hittade ks vilket är en milstolpe i mitt nörderi )
Så måste det nog vara ett möte som ägde rum för ca ett år sedan. Jag hade en kund och diskuterade lite jobb. Som inte har något med klockor att göra. Vi märkte snart att vi båda satt och sneglade på varandras klockor. Båda hade ovanliga klockor som man inte bara köper till klädernas utfyllnad. Jag var tvungen att fråga om personens klocka, sen var det kört!😃 Vi satt och snackade klockor i säkert 2-3h han hade samlat gamla militärur i över 40 år. Jag med mitt relativt nyfunna intresse som jag drunknat totalt i blev överlycklig att det finns fler nördar som mig
. Fast vi hade helt olika inriktningar.
Han visste inte ens att ks existerade, inte heller @urbildningsradion. Vilket jag gladeligen delade med mig av.
Samtidigt lärde han mig massor med fräna komplikationer som fanns förr och nu.
Summering av minnet som kanske verkar som ett vanligt snack är att vi klocknördar är få. Men när man träffar en till entusiast så är det så jäkla kul och värt det hela.
Sen finns det ju en mobil fylld med skumma wristshots som de flesta skulle tycka är helt sjukt😂
Men det är en annan historia.

/Staberyd


Med detta vill vi gratulera vår vinnare @staberyd som med sitt klockminne lyckades fånga den där grundläggande känslan, ja själva essensen i klocksamlandet och den gemenskap som finns i vårt nörderi. Starkt jobbat @staberyd och ett stort tack till alla lyssnare som deltog i tävlingen! Stort tack också till Sthlm-Nicklas som gjorde tävlingen möjlig!Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0