Idag händer det, Supreme X Stone Island

Eqotime’s italienska favorittillverkare av fräsiga kläder släpper nytt. Stone Island lanserar sin collab-kollektion med Supreme. Supreme X Stone Island släpps idag och ett plus i kanten är att kampanjen frontas av ingen mindre än den brittiske artisten Slowthai.

Kollektionen är till stor del väldigt typisk Stone Island. På ett bra sätt. Men ett par grejer känns fräschare än vanligt. Det plagg som kanske sticker ut mest är en shearlingjacka som färgats för hand. Men man släpper också en serie jackor och byxor i det lite otippade materialet manchester. Kanske den bästa mixen av litteraturfakultet och fotbollsläktare som vi sett någonsin!.

Utöver de lite mer oväntade varianterna så består colab-kollektionen av de för Stone Island sedvanliga puffer-jackorna i högteknologiska material och fräsiga färgbehandlingar (paint-ball-färgat…). Och givetvis en rejäl serie av lite mer prisvänliga accessoarer (toppar, axelremsväskor, kepsar, buckethats, balaklava samt glasögon).

Kollektionen släpps i Europa idag och lär ta slut fortare än någon hinner säga Supreme/Stone Island colab. Men det är ju kanske så det ska vara med den här typen av släpp. Det dyra och svårtillgängliga är kanske oftast det mest attraktiva? Lite som med armbandsur.Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0